Search found 220 matches

by kiamori
Sat Aug 17, 2019 5:52 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Security Bug: 10.25
Replies: 5
Views: 430

Re: Security Bug: 10.25

Did you wait more than for a few minutes, ME uses a password cache which can allow both passwords for a short duration after making the change. If after a few minutes its still allowing both passwords and you've followed the instructions I would post here and make a ticket with a link back to this t...
by kiamori
Sat Aug 17, 2019 5:49 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Service Stopped
Replies: 11
Views: 724

Re: Webmail Service Stopped

Robert what is your IIS app pool configuration? We had to tune ours for higher traffic.
by kiamori
Sat Aug 17, 2019 5:45 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Login with multiple domains to a single postoffice?
Replies: 0
Views: 9

Login with multiple domains to a single postoffice?

Is it possible to configure mailenable to accept logins from multiple domains under the same postoffice? For example, I want to allow the following configuration: PostOfficeA.tld user@PostOfficeA.tld userb@domainB.tld The reason for this is a client acquisition where they have many employees that wi...
by kiamori
Wed Aug 14, 2019 1:34 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bug: ME 10.26 Drag items from multiple items from inbox does not work with firefox
Replies: 0
Views: 22

Bug: ME 10.26 Drag items from multiple items from inbox does not work with firefox

Client is reporting an issue with moving multiple items into folders. In some cases after selecting all items from a search result and dragging them into another folder only moves one item. It seems like it depends on where you select before dragging them over. I was able to replicate this behavior ...
by kiamori
Thu Aug 01, 2019 1:05 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Security Bug: 10.25
Replies: 5
Views: 430

Re: Security Bug: 10.25

I'm just going to post the fix that I found for anyone else that runs into this issue because I just stumbled across it while backing up the post office account before I was going to delete the whole thing and recreate it from a backup. First make backups of everything before making any changes. The...
by kiamori
Thu Aug 01, 2019 12:56 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bug 10.26 Beta
Replies: 2
Views: 278

Re: Bug 10.26 Beta

I looked into this and it appears that in 10.26 Beta the WebAdmin-Mondo.net-tokens-en.map file is missing the [ME_TXT-Send] token, also the theme config disables the <div class="bttn_toolbar_primary_text"><%=uscToken.GetText("[ME_TXT-Send]")%></div> in edge and IE. To solve this add the token "[ME_T...
by kiamori
Wed Jul 31, 2019 11:53 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: One user cannot receive email from one postoffice
Replies: 1
Views: 194

Re: One user cannot receive email from one postoffice

Are you using MAPI, IMAP or POP?
by kiamori
Wed Jul 31, 2019 11:41 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bug 10.26 Beta
Replies: 2
Views: 278

Bug 10.26 Beta

On compose.aspx the send button is missing "send" text.
by kiamori
Wed Jul 31, 2019 10:03 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Security Bug: 10.25
Replies: 5
Views: 430

Re: Security Bug: 10.25

When can I expect a fix.
by kiamori
Wed Jul 31, 2019 3:03 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Security Bug: 10.25
Replies: 5
Views: 430

Security Bug: 10.25

Users able to login with both new and old password after doing a password reset in MMC.
by kiamori
Tue Jul 09, 2019 10:36 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Serious problem with IMAP and Large mailboxes in ME 10.25
Replies: 2
Views: 803

Re: Serious problem with IMAP and Large mailboxes in ME 10.25

I did convince the client to archive some older mail into subfolders by year. once the inbox was below 80,000 messages the system performance was no longer an issue. I still think this needs to be looked at in order to prevent issues like this for occuring in the future. I loaded the same inbox up v...
by kiamori
Mon Jul 08, 2019 6:58 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Advanced Criteria Script question
Replies: 3
Views: 1026

Re: Advanced Criteria Script question

You can't use and, you need to use or Rule should be something like this: FilterResult=0 if not CriteriaMet([ME_HEADERS_CONTAIN],"*.com*") OR _ if not CriteriaMet([ME_HEADERS_CONTAIN],"*.net*") OR _ if not CriteriaMet([ME_HEADERS_CONTAIN],"*.org*") then FilterResult=1 end if but you may want to use ...
by kiamori
Mon Jul 08, 2019 3:38 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bug: ME 10.25 Mobile
Replies: 1
Views: 540

Bug: ME 10.25 Mobile

On android ME Mobile, you cannot scroll the contents of the email during a reply which makes it hard to properly respond to emails.
by kiamori
Wed Jul 03, 2019 1:05 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MESMTPCS Outbound Queue Length notifications
Replies: 0
Views: 673

MESMTPCS Outbound Queue Length notifications

I do want to get the notifications if we have a real problem however we're getting way to many notifications, how can we increase this number? For example: MESMTPCS Outbound Queue Length MESMTPCS outbound queue is experiencing a spike in volume. Parameters ---------- Violated Threshold: Maximum Valu...
by kiamori
Sun Jun 30, 2019 12:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Serious problem with IMAP and Large mailboxes in ME 10.25
Replies: 2
Views: 803

Serious problem with IMAP and Large mailboxes in ME 10.25

I have a few clients that have very large mailboxes and this has always been somewhat of an issue with performance. Recently however, we've taken on some new clients through an acquisition and they have Smartermnail and since SM has just to many issues to deal with we've migrated these clients from ...