Search found 74 matches

by kather
Thu Oct 03, 2013 4:57 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Can't Get Working (sorry, can't be more specific in theSubj)
Replies: 12
Views: 11186

Re: Can't Get Working (sorry, can't be more specific in theS

what I know it's only working with Outlook 2013
and we don't use a SSL certificat
by kather
Thu Oct 03, 2013 4:21 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Can't Get Working (sorry, can't be more specific in theSubj)
Replies: 12
Views: 11186

Re: Can't Get Working (sorry, can't be more specific in theS

from version ME 7.53 EAS is working with Outlook 2013; and I must say that it's working fine. Better then the MAPI connector.

they did - again - some great work (no I'm not working for ME but just a satisfied customer).
by kather
Thu Oct 03, 2013 3:54 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: MAPI connector questions
Replies: 10
Views: 15329

Re: MAPI connector questions

I have updated to ME 7.53 and MAPI connector 1.59 Also disabled the AVG scanner for emails on the workstation (W8 & Office 2013). And disabled IMAP connections from Trillian. for some days now I have a prefect working MAPI connection :-) But a colleague with W7 (& Office 2010) and AVG scanner for em...
by kather
Mon Aug 26, 2013 7:37 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: EAS and Android
Replies: 4
Views: 6187

Re: EAS and Android

MailEnable-Ian wrote:Hi,

What version of Android is running on the Huawei device? And what version of MailEnable do you have installed?
Huawei = Y300-0100
Android = version 4.1.1
MailEnable = Enterprise 7.50

thanx

nb. just for being complet:

Samsung = GT P5110 + Android 4.1.2
by kather
Sat Aug 24, 2013 6:31 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: EAS and Android
Replies: 4
Views: 6187

EAS and Android

Changing from iOS (iPhone 4) to Android (Huawei) the EAS service is not working anymore. Only mail sync is working regular; contacts, calender (their own and shared calenders) are only sync once: just after the account is created. When we remove the account (created as descibed in the PDF on the sit...
by kather
Thu Aug 08, 2013 1:35 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Outlook 2013 MAPI connector - add resource
Replies: 2
Views: 10690

Re: Outlook 2013 MAPI connector - add resource

on windows 8 with Outlook 2013 (64") and MAPI connector 1.58 I still get this error when I try to add a resource connection. When I'm in webmail I can connect to the same resource connection with no errors. advice please? nb. just updated mailenable to version 7.50; no luck still the same error mess...
by kather
Sat Jul 27, 2013 9:11 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: MAPI connector questions
Replies: 10
Views: 15329

Re: MAPI connector questions

Hi All, I'm not 100% sure yet, but it seems that the problem in my situation is solved. It looks like the AVG free virusscanner was causing the problems in my case. (at least the combination office2010, windows 8 and AVG free 2013) I changed the virusscanner (for some other reason) to bitdefender a...
by kather
Tue Jul 02, 2013 9:42 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: [URGENT] MAPI with W8(64) and Outlook 2013 (64)
Replies: 5
Views: 7393

Re: [URGENT] MAPI with W8(64) and Outlook 2013 (64)

[SOLVED] it was a windows problem / issuse
by kather
Wed Jun 26, 2013 11:44 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: [URGENT] MAPI with W8(64) and Outlook 2013 (64)
Replies: 5
Views: 7393

Re: [URGENT] MAPI with W8(64) and Outlook 2013 (64)

Starting Outlook and going to the File | Options | Add-Ins I noticed that the "MailEnable Connector for Outlook Addin" is inactive. it's not possible to change this status even if Outlook is started as an Administrator I also noticed that the property "Location" is empty also the "Publisher" Any clu...
by kather
Wed Jun 26, 2013 11:19 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Outlook 2013 MAPI 'other' option missing
Replies: 6
Views: 13052

Re: Outlook 2013 MAPI 'other' option missing

same problem here.. is this solved (and so yes what was the solution)
by kather
Wed Jun 26, 2013 11:07 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: [URGENT] MAPI with W8(64) and Outlook 2013 (64)
Replies: 5
Views: 7393

[URGENT] MAPI with W8(64) and Outlook 2013 (64)

after doing a fresh install of W8Pro & Office2013 (64bits) and installing the MAPI connecter MESetupx64.exe from the site
there is no option for connecting to a Mailenable server when we are creating an account.

please advice !!
by kather
Wed Jun 26, 2013 7:30 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: MAPI connector questions
Replies: 10
Views: 15329

Re: MAPI connector questions

No the problems are not solved. Even worse: after un update to MailEnable Enterprise 7.09 and MAPI connextor 1.57 we get the following problem: workstation with Windows 8 + Outlook 2013 2 mail accounts which use MAPI to connect to server: a@domain.com & b@domain.com sometimes mail send to a@domain.c...
by kather
Mon May 06, 2013 11:35 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: can't send email- please help
Replies: 2
Views: 8446

Re: can't send email- please help

try port 587voor smtp; some internet providers block port 25
also check if in your settings (outlook) authorization is enable for sending mail
by kather
Thu Apr 25, 2013 4:10 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: MAPI connector questions
Replies: 10
Views: 15329

MAPI connector questions

I have w7 with Outlook 2010 and the MAPI installed (last update 1.54). windows with all services packs up to date; mail server Mailenable 7.06 Enterprise Editon. Also EAS installed and working fine on my smart phone. The problem is that new mail won't be shown in Outlook. Even I see them coming in o...
by kather
Thu Apr 25, 2013 3:55 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Show Synchronisation Progress
Replies: 1
Views: 5758

Re: Show Synchronisation Progress

I had the same problem on w7 computer. I changed the short cut to Outlook (Properties | Compatibility) so it will run now the program as an administrator. the error message is gone but I still don't see any "synchronization progress".

somebody any clue?