Search found 49 matches

by Maur0V
Fri Jan 12, 2018 10:48 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Attachment parsing problem
Replies: 2
Views: 4218

Re: Attachment parsing problem

any news on the new release fixing the parsing problem?
by Maur0V
Fri Dec 15, 2017 1:35 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: webadmin
Replies: 0
Views: 3193

webadmin

hi to all.
i've enabled webadmin in a post office, but i've disabled all the funcion but mailbox (so no list Group etc.)
loggin in the webadmin... i still see this funcion ( but disabled)
i this should be nicer if they disapear when not allowed. Is this possible?
by Maur0V
Fri Dec 15, 2017 1:33 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: chat issue
Replies: 1
Views: 3329

chat issue

Hi to all. i've upgraded to the new 10.11 and i've seen an issue with chat. we host several domain, and we wanted to enable chat only to some of them, so i've moved the configuration to the Postoffice. this work fine. moreover, for a Postoffice, we want to make chat avaiable only to a little list of...
by Maur0V
Fri Dec 15, 2017 1:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Attachment parsing problem
Replies: 2
Views: 4218

Attachment parsing problem

Hi to all. today i've upgraded to the last 10.11 from 9.xx I've an issue with some .eml attachment via WebMail (from client like thunderbird everythink is fine) when i try to open the eml attachment, i get an EMPTY content (and of course an error). Also if i try to save an then open i get an 0 byte ...
by Maur0V
Wed Sep 06, 2017 10:38 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Antivirus
Replies: 3
Views: 4869

Re: Antivirus

I've tryed your suggestions with 2 antivirus (clamav whith --remove ) and a2cmd with /D A test email whit eicar as attachmet is found to be infected but... attachment still here toogled antivirus will delete infected item and return code for both antivirus.... but nothing change running enterprise 9...
by Maur0V
Fri Aug 25, 2017 9:38 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Antivirus
Replies: 3
Views: 4869

Antivirus

Hi to all. I'm running ME 9.75 premium. I've configured antivirus filter that seems to work fine but the infected attachment isn't removed. I've tried using integrated clamav and A2CMD creating an adhoc config. Virus are detectect (at least some of them), and the filter checking if mail is infected ...
by Maur0V
Wed Jun 21, 2017 4:40 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MTA issue
Replies: 7
Views: 7423

Re: MTA issue

Problem seems to be solved whith 9.75. Thanks
by Maur0V
Fri Jun 16, 2017 12:34 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MTA issue
Replies: 7
Views: 7423

Re: MTA issue

i've seen the beta 9.75 that say

FIX: Introduced memory leak in 9.73 for MTA when using SpamAssassin

when is planed the release of this version? (and.... a little feedback here would have been appreciated )
by Maur0V
Thu Jun 01, 2017 10:37 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MTA issue
Replies: 7
Views: 7423

Re: MTA issue

Any news? problem still here. I dislike restart MTA service reguraly......but at the moment it's the only solution......
by Maur0V
Fri May 26, 2017 9:06 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MTA issue
Replies: 7
Views: 7423

Re: MTA issue

a little update:
in 25 minutes, whith spamassassin enabled, i've recived 284 mail
MTA port in use has grown up to 218 (never getting less in time)
checking in spamassassin server point out that connections are closed, so it's seems to be an MTA issue in releasing ports
by Maur0V
Fri May 26, 2017 7:25 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MTA issue
Replies: 7
Views: 7423

Re: MTA issue

I've made some deeper inspection. MTA is responsable of spamassassin testing, as said through an external server. the problem seems to be that MTA doen't close the connection to spamassassin server. doing an netstat -aqo i see (obvisuly not a complete list) TCP 192.168.240.185:2973 192.168.240.187:7...
by Maur0V
Wed May 24, 2017 8:08 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MTA issue
Replies: 7
Views: 7423

[SOLVED] MTA issue

hi to all. I've an enterprise installation (ver 9.74) on a win 2012R2 64bit with a san storage via ISCSI recently a new problem has began MTA hang (or to say it better it ends up ports ) every day/couple of day we don't have any pickup event, just clamav, an external spamassasin an a couple of filte...
by Maur0V
Wed Mar 08, 2017 9:26 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Message Route Trace Utility ISSUE
Replies: 4
Views: 5726

[SOLVED] Message Route Trace Utility ISSUE

Hi to all, i've installed the latest (9.62) version of premium version. I've changed the path of the SMTP logs, but Message Route Trace Utility seems to look only in the default path . i've also tryed a clean install of the demo version on a new machine, but i've the same issue. any idea on how to s...
by Maur0V
Fri May 08, 2015 8:54 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Antivirus Issue
Replies: 0
Views: 3268

Antivirus Issue

Hi to everyone. I've a problem with clamav and compressed file. I've tested and if i do a scan with clamdscan of a zipped and a .rar version of eicar and it works fine. all the attachment of the mail are tested, but they get saved in the scratch folder as .ATT files if i try to send a TXT version of...
by Maur0V
Fri Feb 27, 2015 9:00 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Deleted Emails Capture Tool - Can I move emails which clients delete to a folder?
Replies: 5
Views: 6309

Re: Deleted Emails Capture Tool - Can I move emails which clients delete to a folder?

I think you are looking to the problem from the wrong side. If a client delete a mail from a local pc or after dowload them via pop3 you can't do nothing. My be it's more secure to activate the archive function that copy each and every mail (deleted or not) when they get into the system. take a look...