Search found 268 matches

by jglazer
Tue Sep 24, 2019 12:36 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: High outgoing volume detection
Replies: 4
Views: 5126

Re: High outgoing volume detection

It happened again this morning. Is there no solution?
by jglazer
Tue Sep 17, 2019 2:15 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Specify outgoing IP per mailbox
Replies: 1
Views: 3247

Specify outgoing IP per mailbox

Again, dealing with spam and reputation...

Is it possible to assign an outgoing IP address for just a couple particular postoffices?

Thanks again!
by jglazer
Tue Sep 17, 2019 2:11 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: High outgoing volume detection
Replies: 4
Views: 5126

High outgoing volume detection

Is there a way to have the system notify me if there is a threshold is reached on a user sending email? Case in point, someone cracks the user's password and then starts sending thousands of spam messages. I would like to be notified if, say, a user sends more than 100 emails a day or to more than 1...
by jglazer
Tue Sep 17, 2019 1:55 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Receive mail from only one source?
Replies: 3
Views: 4775

Receive mail from only one source?

I have a couple postoffices that should only receive email from a specific SMTP server. Is it possible to configure the system to only allow mail from that server to be accepted for a couple specific postoffices? This is a spam situation and the SMTP server in question is their filter.

Thanks!
by jglazer
Fri Aug 16, 2019 3:41 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Connector no longer works after patching
Replies: 1
Views: 8917

Re: Connector no longer works after patching

I found that the patch disabled the open protocols connector (mailenable). So I re-enabled it and we're good to go.
by jglazer
Fri Aug 16, 2019 3:16 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Connector no longer works after patching
Replies: 1
Views: 8917

Connector no longer works after patching

My computer did the big microsoft patch and now I cannot receive any emails in outlook. I deleted the account and uninstalled the connector, the reinstalled and re-added the account to no avail. So the connector is not compatible with the latest patches? or is there something else wrong? Thanks for ...
by jglazer
Wed Jul 31, 2019 11:49 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: One user cannot receive email from one postoffice
Replies: 1
Views: 3464

One user cannot receive email from one postoffice

I have a customer that has a couple post offices and many user. All is fine except one user can no longer receive mail on his windows Outlook client. He can receive on his phone (Active Sync) and on the Webmail client but just not on Outlook. The kicker is that he *CAN* receive on his outlook client...
by jglazer
Thu Apr 18, 2019 10:47 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: AS stops working. Reboot
Replies: 7
Views: 16336

Re: AS stops working. Reboot

Nothing to do with outlook. Their mobile devices simply stop picking up email unless I reboot the server. Restarting all services doesn't seem to do it either. MY own cell phone also stops picking up email. No errors.
by jglazer
Tue Mar 26, 2019 2:59 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Active Sync stops working
Replies: 1
Views: 3724

Re: Active Sync stops working

Nobody else uses active sync?
by jglazer
Fri Mar 15, 2019 10:04 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Active Sync stops working
Replies: 0
Views: 4544

Active Sync stops working

Is there any way to configure Mail Enable Enterprise such that the active sync portion doesn't stop working? It requires a reboot. I've asked this and asked this with no help.

Thanks
by jglazer
Wed Mar 13, 2019 5:31 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Statistics?
Replies: 5
Views: 6650

Re: Statistics?

I get an OCX error. Something about missing dependancies? How do I fix that?
by jglazer
Wed Mar 13, 2019 1:51 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Statistics?
Replies: 5
Views: 6650

Re: Statistics?

Hello?
by jglazer
Wed Mar 13, 2019 1:48 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Active Sync stops working
Replies: 1
Views: 3724

Active Sync stops working

I posted in the Active Sync area over a month ago and got no response so I'll try here. It stops working once in a while and I have to reboot the server to start it again. What is causing this? It is the latest version of 10. I checked.
by jglazer
Wed Mar 13, 2019 1:47 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: AS stops working. Reboot
Replies: 7
Views: 16336

Re: AS stops working. Reboot

Still stopping now and again. I have to log i and reboot it. What's going on?
by jglazer
Fri Mar 08, 2019 10:36 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Statistics?
Replies: 5
Views: 6650

Statistics?

Where can I find out how much email was sent by a particular user or postoffice? The MEStats program gave some of this but it no longer functions.

Thanks