Search found 101 matches

by Matth
Fri Feb 14, 2020 6:36 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Webmail shows mail that Outlook does not
Replies: 5
Views: 9460

Re: Webmail shows mail that Outlook does not

I did do the "Reset folder", but now Outlook is not responding for almost 3 hours and is downloading items. I guess this is just the same as deleting the post office and configure it again. It would be good, if this reset would simply compare items already downloaded and if it exists already, then i...
by Matth
Fri Feb 14, 2020 3:21 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Webmail shows mail that Outlook does not
Replies: 5
Views: 9460

Re: Webmail shows mail that Outlook does not

Is beta software good enough for a production environment?

Anyway, I did install the V2.75 and Outlook is still not showing those mails.

The webmail says 1257 mails in the Inbox, Outlook has 1237. So it's a full 20 mails that are missing. What to do?
by Matth
Fri Feb 07, 2020 5:11 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Webmail shows mail that Outlook does not
Replies: 5
Views: 9460

Re: Webmail shows mail that Outlook does not

I have the same issue, repeatedly at random intervals. Just posted a separate message. I guess it's a bug. Resetting the client (delete the mailbox, and create it again) helps, but if you have to do that on a regular basis, it's quite annoying. Plus, unless you always double check the webclient, or ...
by Matth
Fri Feb 07, 2020 5:06 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Some mails missing/not downloaded in Outlook
Replies: 1
Views: 4077

Some mails missing/not downloaded in Outlook

On an Outlook client some mails are missing and not downloaded. After closing Outlook yesterday evening a few emails have arrived at that mailbox. The mails show up on a mobile phone client or when using Outlook on a different computer or the webclient. The MAPI connector is the latest version 2.74,...
by Matth
Fri May 17, 2019 4:14 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Transmission Error
Replies: 0
Views: 9773

Transmission Error

Since two days I have a problem on my PC when I try to receive mails in Outlook. I keep getting the following error message: Transmission Error The connection to the server was interrupted while fetching new messages from the server. Please click off and on the folder to ensure that the folder is up...
by Matth
Thu Mar 21, 2019 3:18 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Delayed mails
Replies: 0
Views: 9774

Delayed mails

We recently migrated from another provider to use MailEnable with the MAPI connector and it went quite smooth. One PC though experiences some strange behaviour in that it usually takes about an hour after starting up in the morning until the first emails drop in. Outlook is open, and sending/receivi...
by Matth
Tue Mar 12, 2019 2:43 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: How to cancel the import of a mailbox
Replies: 1
Views: 3401

Re: How to cancel the import of a mailbox

Strange enough, just after sending this post, the job failed with an error message. So problem solved, though it would be interesting to find out how to cancel that for future reference.
by Matth
Tue Mar 12, 2019 2:30 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: How to cancel the import of a mailbox
Replies: 1
Views: 3401

How to cancel the import of a mailbox

Hi I have just moved the mailserver from another provider to my mailenable server. I setup the mailboxes manually on ME and have given the users the new credentials. I have now tried to use the migration/import function in the webmail - options - advanced - import. I have entered the old username/pa...
by Matth
Wed May 23, 2018 2:56 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Publishing Calendar
Replies: 1
Views: 3540

Re: Publishing Calendar

Ok, so I figured out to get that Share option in webmail, you have to enable the related option in the webmail service on the server. I did that, and could now add the share. It seems I can share my calendar to other users on the same domain, but how can I allow anonymous access to my calendar witho...
by Matth
Wed May 23, 2018 2:16 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Publishing Calendar
Replies: 1
Views: 3540

Publishing Calendar

I am trying to publish my calendar to others (giving public read-only access without a password for access) and simply can't find a way to get this to work. I have tried in Webmail to create a share (as per this: http://www.mailenable.com/documentation/webmail/webframe.html?Published_Calendars.html#...
by Matth
Fri Oct 27, 2017 2:18 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Exchange ActiveSync on Android
Replies: 1
Views: 12018

Exchange ActiveSync on Android

I do have a problem with a new Android phone that can't get to setup an email as Exchange mail. I get the following error message on the phone: Account check error Exchange mail server (EWS): Invalid server repsonse. HTTP/1.1 404 Unable to Write Posted File. Please make sure your settings are correc...
by Matth
Sun Jul 09, 2017 3:18 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Default Data File in Outlook 2013
Replies: 0
Views: 9888

Default Data File in Outlook 2013

Hi I have Outlook 2013 installed in a 64-bit version. Besides my accounts with the Mailenable server I also have an Microsoft Exchange email account. Since I have added the MS Exchange account, Outlook defaults this calendar as the default calendar. This is quite annoying when I import new calendar ...
by Matth
Fri Dec 02, 2016 3:03 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Serving wrong SSL certificate
Replies: 1
Views: 4589

Re: Serving wrong SSL certificate

Nobody has the same problem or some hints?
by Matth
Fri Nov 25, 2016 5:05 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Serving wrong SSL certificate
Replies: 1
Views: 4589

Serving wrong SSL certificate

I have Enterprise Premium 9.52 installed. On my IIS I have besided the default MailEnable sites also two additional ones. - Autodiscover.domain.com --> Has Webmail, autodiscover and ActiveSync installed. It has an https binding without SNI and an SSL cert with autodiscover.domain.com - Webmail.domai...
by Matth
Thu Nov 24, 2016 7:26 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Certain mails not showing
Replies: 3
Views: 4201

Re: Certain mails not showing

Ok, after some more search I found a post saying that I need to place a dummy file _change.dty in the mailbox.

Is there a simpler way than now copy pasting hundreds of files into all the mailbox directories? My server is not particularly big, but there must be an easier way to do this, no?