Search found 101 matches

by Matth
Thu Nov 24, 2016 7:07 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Certain mails not showing
Replies: 3
Views: 4201

Certain mails not showing

My server's system disk crashed and I had to reinstall the OS. Luckily Mailenable was installed including the post offices on a separate data disk. So I reinstalled the server, reinstalled Mailenable over the existing directories. I restored the configuration (not the postoffices) from a recent back...
by Matth
Fri Jan 15, 2016 1:26 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: iPad + iPhone don't sync Notes
Replies: 11
Views: 11165

Re: iPad + iPhone don't sync Notes

Exact same problem here. Is there any update? I'm using an iPhone 6 with iOS 9.2 and Enterprise Premium 8.61. While trying to figure out a missing note, and updating some in Outlook/Webinterface I now ended up with all deleted on the iPhone. Thanks for that shitty product. Surprisingly, I can see th...
by Matth
Fri Nov 13, 2015 3:15 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Spam Statistics
Replies: 2
Views: 3270

Re: Spam Statistics

Hi Ian

Thanks for your reply. And yes, they are almost all green, except one.
mmc.png
mmc.png (164.67 KiB) Viewed 3260 times
I also checked the Spam Stats screen again, and surprisingly I do have now also a value under SPF and SpamAssassin. Though they are very low, is this normal?
Spam-Stats.png
Spam-Stats.png (102.75 KiB) Viewed 3260 times
by Matth
Thu Nov 12, 2015 5:19 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Spam Statistics
Replies: 2
Views: 3270

Spam Statistics

Hi I'm wondering if this is normal or whether I have configured something wrong. Spam-Stats.png When I look at my Spam Statistics, I can only see any values in the DNS Blacklist. I have DKIM enabled on my domain, I have SpamAssasin installed as well as the AntiVirus activated. Why are those not show...
by Matth
Thu Nov 05, 2015 1:13 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] DKIM creates invalid signature
Replies: 5
Views: 14743

Re: [SOLVED] DKIM creates invalid signature

Hi It's very simple. Instead of pasting the copied key phrase directly into the window, just use the return key to split the whole long line into mulitples. Check where the key was cut off and place the cursor a few characters before that and split the line. You'll have to do that mulitple times. My...
by Matth
Fri Oct 16, 2015 9:35 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CalDav and Webmail (1 hour offset)
Replies: 9
Views: 7493

Re: CalDav and Webmail (1 hour offset)

Logged the support ticket
by Matth
Fri Oct 16, 2015 2:50 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CalDav and Webmail (1 hour offset)
Replies: 9
Views: 7493

Re: CalDav and Webmail (1 hour offset)

Both (iPhone and PC) are using GMT +8:00 (HKG) as the time zone.
by Matth
Fri Oct 16, 2015 1:53 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CalDav and Webmail (1 hour offset)
Replies: 9
Views: 7493

Re: CalDav and Webmail (1 hour offset)

I'm having an iPhone 6 running iOS 9.0.2

I'm using the EAS on the iPhone, as I synchronize the mail, contacts, calendars, reminders and notes.
by Matth
Thu Oct 15, 2015 2:06 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] DKIM creates invalid signature
Replies: 5
Views: 14743

Re: DKIM creates invalid signature

I figured it out.

The windows DNS server truncates longer single line TXT entries and therefore the public key was invalid.

I had to break the DNS entry into multiple lines and then it would store the whole key. Now it works.
by Matth
Thu Oct 15, 2015 1:32 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CalDav and Webmail (1 hour offset)
Replies: 9
Views: 7493

Re: CalDav and Webmail (1 hour offset)

I just updated the MAPI client to V2.41 and tried again. Still the same problem. Changes in Outlook are replicated correctly, but when I change it on the phone, the time in Outlook ends up with an hour early. Deleting an event from the phone deletes it also in Outlook. Creating a new event on the ph...
by Matth
Thu Oct 15, 2015 1:24 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CalDav and Webmail (1 hour offset)
Replies: 9
Views: 7493

Re: CalDav and Webmail (1 hour offset)

I'm having a similar problem, also already reported earlier here: http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?f=13&t=39821&p=105820&hilit=offset+1+hour#p105820 I do experience some offsets by 1 hour between Outlook and my iPhone. For example I define a calendar entry on Outlook for 21:00 - 22:00. It g...
by Matth
Thu Oct 15, 2015 10:31 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] DKIM creates invalid signature
Replies: 5
Views: 14743

[SOLVED] DKIM creates invalid signature

I just tried to setup a DKIM on one of my domains. I followed the steps lined out in the documentation. My server is a MailEnable Enterprise Premium Edition (V8.60) Everything looks fine so far, yet when I send a test mail to dkimvalidator.com, I get the following result: DKIM Information: DKIM Sign...
by Matth
Wed Feb 25, 2015 6:56 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Calendar Events entered in iPhone offset by one hour
Replies: 0
Views: 3659

Calendar Events entered in iPhone offset by one hour

Hi I noticed that calendar entries defined on my iPhone are offset by one hour. So if I enter a new event on my iPhone at 19:00 it will show up in my Outlook at 18:00. If I change it in Outlook, it changes on my iPhone to 18:00. Events entered in Outlook appear correct on the iPhone though. Both Out...
by Matth
Tue Nov 05, 2013 11:33 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Access to requested resource was denied
Replies: 2
Views: 5487

Re: Access to requested resource was denied

Thanks to help from support I could solve the problem. Under Advanced Configuration, I entered the mailbox (in the Mailbox tab) wrong. I had entered the full mail address, as in the login. But the mailbox needs only the part before the @-sign. With that little change it worked like a charm. Hope tha...
by Matth
Sun Oct 20, 2013 2:43 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Access to requested resource was denied
Replies: 2
Views: 5487

Access to requested resource was denied

Hi I tried to install a new Outlook 2013 with the 64-bit MAPI connector, but I keep getting the following error message: Access to the requested resource was denied. Please verify that you have been granted full access to the resource <mail address>. The password is certainly correct, and I can't se...