Search found 101 matches

by Matth
Fri Jul 05, 2013 11:41 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mobile Webmail
Replies: 7
Views: 6079

Re: Mobile Webmail

I have now solved the "Error Loading Page" through the MEInstaller.exe tool in the BIN directory and resetting option 13. On the above error I found a solution to set a registry key. I tried that one, to now just get another error message when running the Mailenable Mobile. The error message is belo...
by Matth
Fri Jul 05, 2013 11:32 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail Send
Replies: 6
Views: 5921

Re: Webmail Send

Thanks for the answer. The last option with the MEInstaller did the trick for me on the webmail.
by Matth
Mon Mar 11, 2013 5:49 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Am I the only one with a brutally slow
Replies: 3
Views: 7987

Re: Am I the only one with a brutally slow

Yes, my Outlook is also not very performant...

Maybe my mailbox is too big?
by Matth
Mon Mar 11, 2013 1:07 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail Send
Replies: 6
Views: 5921

Re: Webmail Send

I found this error message in the application event log: "Event code: 3003 Event message: A validation error has occurred. Event time: 3/11/2013 1:59:02 PM Event time (UTC): 3/11/2013 12:59:02 PM Event ID: ae4c82a93c6b4603b26094ea576c9575 Event sequence: 245 Event occurrence: 9 Event detail code: 0 ...
by Matth
Mon Mar 11, 2013 12:55 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail Send
Replies: 6
Views: 5921

Re: Webmail Send

I tried it before with Firefox.

When I use Internet Explorer I also can't send but at least get the error message: "Server communication failure. Please refresh your browser and try again"

But I can try many times, it won't work.
by Matth
Mon Mar 11, 2013 12:53 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mobile Webmail
Replies: 7
Views: 6079

Re: Mobile Webmail

Update When I follow the "mobile" link on the normal webmail login I can successfully load the mobile version. But when I try to access it through its own domain (mm.xxx.com) then I get the above error message. And I also tried to forward an email through the mobile webmail and when trying to send I...
by Matth
Mon Mar 11, 2013 12:40 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mobile Webmail
Replies: 7
Views: 6079

Mobile Webmail

Hi I just tried to configure mobile mail on my server, but when I access the site I get the following error message: "Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Parser Error Description: An error occurred during the parsing of a ...
by Matth
Mon Mar 11, 2013 12:21 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail Send
Replies: 6
Views: 5921

Webmail Send

Hi

I can't send any mails in webmail anymore. Whenever I write a mail and click the "send" button, it grays out but the mail is not sent and the screen just stays as it is.

How can I fix that again?

I have Enterprise Premium 7.0 on a Windows 2003 Server (5.2).

Thanks for any hints.
Matthias
by Matth
Mon Mar 11, 2013 12:00 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Show Synchronisation Progress
Replies: 1
Views: 5758

Show Synchronisation Progress

Hi I have some odd behavior of my connector. In some folders, I don't get all the messages shown, it always stops at a specific date but I don't see the most recent mails. When I try to show the synchronisation progress, I get an error message saying: "Failure setting registry option for Show Synchr...
by Matth
Sat Oct 13, 2012 10:00 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Deleting of mails does not work from iPad
Replies: 4
Views: 3455

Re: Deleting of mails does not work from iPad

Thanks, that solved the problem. The ticket is closed :)
by Matth
Wed Oct 10, 2012 10:46 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Unable to Verify Account Information
Replies: 1
Views: 5211

Re: Unable to Verify Account Information

Strange enough, but I tried again this morning and now it seems to work...
by Matth
Wed Oct 10, 2012 10:45 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Deleting of mails does not work from iPad
Replies: 4
Views: 3455

Re: Deleting of mails does not work from iPad

Hi Ian

Thanks for your reply. I have raised a support ticket, as I could not find an error message in the log files.
by Matth
Tue Oct 09, 2012 10:35 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Unable to Verify Account Information
Replies: 1
Views: 5211

Unable to Verify Account Information

Hi I have been able to setup the ActiveSync and I get both in the Mailenable ActiveSync Service Installation Verification a positive result as well as on the Testexchangeconnectivity. Unfortunately, when I try to setup my iPad, I get an error message saying "Unable to verify account information". An...
by Matth
Tue Oct 09, 2012 8:19 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Deleting of mails does not work from iPad
Replies: 4
Views: 3455

[SOLVED] Deleting of mails does not work from iPad

Hi I have an iPad with several accounts connecting using IMAP. Receiving the mails is not an issue at all. But whenever I delete mails on the iPad, the mails are not deleted on the server and reappear shortly after the deletion again. Is this a bug or a setup issue? I have Version 6.6 of the Enterpr...
by Matth
Thu Mar 29, 2012 2:50 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Public Contact Folder?
Replies: 3
Views: 8130

Public Contact Folder?

Hi

I would like to create a public contact folder to hold all the contacts in our company. When I try to create a public folder other than mail, I get an error message.

How can we share all company contacts in Outlook?

Thanks
Matthias