Search found 101 matches

by Matth
Wed Sep 10, 2008 11:53 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: WebAdmin is not working
Replies: 15
Views: 12901

Thanks for your answer.

I have V.3.53 and I have now posted a support request.

Hope you'll find the problem. :)
by Matth
Tue Sep 09, 2008 2:15 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: WebAdmin is not working
Replies: 15
Views: 12901

Hi Dental Thanks for your comment, but I'm not quite sure what you mean, because I do get the login page. And this page is an ASPX-Page, so I assume, since this one is working, it's not your solution?! I get the following error message after the login: Authentication Failed Web Administration is Dis...
by Matth
Mon Sep 01, 2008 1:20 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: WebAdmin is not working
Replies: 15
Views: 12901

WebAdmin is Disabled

Hi I still have this same very problem since I upgrade to V3. I have enabled a postoffice for WebAdmin and created a new user, but all I get is that Webadmin is disabled. I have run MEInstaller several times and re-installed the Webadmin but nothing helped. I have just upgraded to the latest Mailena...
by Matth
Mon Oct 22, 2007 3:42 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Free Anti-Virus solution
Replies: 12
Views: 9385

Hi Polarisie

Thanks for your comment. I've also tried to install clamd as a service, but have failed so far. How did you get it to install as a service?
by Matth
Wed Oct 17, 2007 6:28 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Free Anti-Virus solution
Replies: 12
Views: 9385

I have limited the threads to only 1.

When I scan a single file in a command window, it takes about 3.5 to 4 seconds. How long is the MTA waiting? Is there no registry entry to increase that value?

Matthias
by Matth
Tue Oct 16, 2007 8:09 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Free Anti-Virus solution
Replies: 12
Views: 9385

When I look at my log-files, I have many error messages saying: Error scanning attachment - Command Line Scanner Process ("C:\Program Files\ClamWin\bin\clamscan.exe" --database="C:\Documents and Settings\All Users\.clamwin\db" "C:\PROGRA~1\MAILEN~1\Scratch\BF6CA8~1.MAI\3.ATT") took too long and was ...
by Matth
Mon Oct 15, 2007 5:56 am
Forum: Third Party Applications
Topic: What Antivirus to go with at a reasonible cost
Replies: 16
Views: 23741

How about a free solution?

Check this:http://forum.mailenable.com/viewtopic.p ... anti+virus
by Matth
Mon Oct 15, 2007 5:53 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Free Anti-Virus solution
Replies: 12
Views: 9385

Free Anti-Virus solution

Hi After spending foolishly some money on a anti-virus solution only to realize later, that I can't install it on the server I was searching for another solution to protect my mail server from viruses. And I did, hopefully, you find it useful as well. You can get a free anti-virus solution on the fo...
by Matth
Sun Oct 14, 2007 11:39 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: disable greylisting for a specific client
Replies: 6
Views: 5327

Hi Chase I'm also interested in disabling greylisting for certain domains or mailboxes. Although I also only have the professional version, I'm still interested in your script. I assume, I should be able to create a script that modifies the config-files instead of the values in the database, but I d...
by Matth
Tue Oct 09, 2007 7:09 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Web Administration is Disabled
Replies: 5
Views: 5173

Hi I've upgraded now to 3.02 as I hoped that this would solve the problem. I still have no access to webadmin no matter what I try. I have deleted and reinstalled the website several times, verified that every single setting is identic but still, when I access through http://weadmin.domain.com/ then...
by Matth
Tue Oct 09, 2007 6:45 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Options in WebMail Pro 3.0
Replies: 4
Views: 4218

Hi Thanks, I've upgraded now to 3.02 because I thought it would resolve my WebAdmin-Problem, but unfortunately it did not help. The WebMail-Problem was fixed, when I set permissions on C:\Program Files\Mail Enable\Config\Postoffices\domain-name\MAILBOXES to inherit from the parent. Apparantely there...
by Matth
Thu Oct 04, 2007 2:03 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Web Administration is Disabled
Replies: 5
Views: 5173

Hi

Thanks for your reply.

Yes, I've already checked and enabled webadmin. And under Webadmin->Site Options there is only hoodoo in the list, nothing else.

And I always log on with the full email-address.

Any other ideas?
by Matth
Thu Oct 04, 2007 1:26 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Web Administration is Disabled
Replies: 5
Views: 5173

Web Administration is Disabled

Hi I've upgraded from 1.85 Pro to 3.0 Pro. Since then, I cannot login to Webadmin. I've got two problems with it. I have Webadmin (and Webmail) running on two sites on my server, one is the default site which I can access using the http://IP-Address/MEAdmin. Here the login-screen looks good, but whe...
by Matth
Thu Oct 04, 2007 9:43 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Options in WebMail Pro 3.0
Replies: 4
Views: 4218

Hi Thanks for your quick answer. I have run the utility, but it shows no error at all in the Web Application section: Web Application Configuration Test The following table outlines the configuration status for WebMail and Web Admin. Test Detail Test Data Test Response Status IIS Version IIS 6 (Work...
by Matth
Wed Oct 03, 2007 5:42 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Options in WebMail Pro 3.0
Replies: 4
Views: 4218

Options in WebMail Pro 3.0

Hi I have just upgraded today from Pro 1.85 to 3.0 and it looked quite fine. But now I have some troubles with Webmail and Webadmin. In Webmail I cannot save any options. I tried to enter a friendly name or define some spam rules, but whenever I log out and in again, all changes are gone. What am I ...