Search found 1362 matches

by MartynK
Wed Jun 18, 2003 3:38 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Major Problem: Mail Enable web process using 100% CPU
Replies: 11
Views: 9262

I am also seeing this happen when someone who has a large inbox first connects to the system. While building the pages the processor goes to 100%.

I would be intrested to know of any issues or fixes here.
by MartynK
Sun Jun 15, 2003 7:51 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Anti Virus - Which one is best
Replies: 4
Views: 4529

After the last reply saying version 7 does not work, I have spent a few hours sending various virus emails to my system from a number of different sources. Every time they got removed from the email before they got through to my email client. If it does not work on some systems it must be because it...
by MartynK
Sun Jun 15, 2003 2:35 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Anti Virus - Which one is best
Replies: 4
Views: 4529

Hi there, I have been using various versions of Mcafee for a while now without any problems. I am currently using version 7 and all seems OK. The program file is C:\Program Files\Mcafee\Scan.exe I also have the following command line settings: /ALL /ANALYSE /DEL /NOBOOT /NOMEM /UNZIP /SILENT Hope th...
by MartynK
Wed May 21, 2003 2:30 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Recieving Blank Mails
Replies: 6
Views: 6245

I have noticed this also. After each of the last couple of upgrades, all of my mailbox's have had one blank email delivered. I have tried this on another machine and cannot replicate the problem. Seems only to happen on my live server with lots of accounts and post offices. Will have to wait and see...
by MartynK
Thu Apr 17, 2003 2:56 am
Forum: General
Topic: Windows 2003 and MailEnable
Replies: 17
Views: 28795

Windows 2003 and MailEnable

Has anyone tried or tested MailEnable on Windows 2003 Standard or Enterprise editions ?

I am thinking of upgrading my servers but not sure if all will run OK.
by MartynK
Wed Apr 02, 2003 1:59 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail Session Timeout
Replies: 10
Views: 12766

It is a cookie problem

Kiliman is correct, it is a cookie problem.

You have to change you cookie settings to a lower level than the default set during IE installation.

Once I had done this all works ok. :D
by MartynK
Tue Mar 04, 2003 1:38 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: BadMail and Log Files
Replies: 2
Views: 3738

I would like to say that is was my ISP, but I cannot be 100% sure. Before switching to ME I have been use MS exchange for the last couple of years without any problems that I have seen.

So where to go from here !!!
by MartynK
Sun Mar 02, 2003 1:30 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: BadMail and Log Files
Replies: 2
Views: 3738

BadMail and Log Files

I am currently getting a lot of bad mail from a couple of IP addresses that has the following log entry: (recv) socket [288] timeout during [DATA] command from host xxx.xxx.xxx.xxx. Socket was disconnected - Return Value: (10060) Some seem to manage to get a bit of the email delivered while others j...
by MartynK
Mon Feb 03, 2003 10:15 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: changing REPLY-TO for mail list
Replies: 4
Views: 4412

Is there going to be a list of what functionality will be added to which versions and when ?
by MartynK
Sat Jan 04, 2003 3:25 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail Session Timeout
Replies: 10
Views: 12766

A couple of things here. The address I use to access the webmail is webmail.xxx.com this has a default page that just redirects to the actual webmail start page (www.xxx.com/MEWebMail). I have changed to settiing in MTS and tried again without any luck. As for the questions of the problem running on...
by MartynK
Sat Jan 04, 2003 2:41 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail Session Timeout
Replies: 10
Views: 12766

Thanks for the reply. As for your questions here goes. 1. I have not modified anything. 2. IIS running on NT4 latest SP with FP extensions. 3. I am running McAfee Netshield latest SP etc.... 4. No proxy's just a basic hardware firewall for NAT. One thing though, the mail server is on one machine and...
by MartynK
Thu Jan 02, 2003 8:38 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail Session Timeout
Replies: 10
Views: 12766

Webmail Session Timeout

Every time I login to webmail I get a session timeout error on the first attempt, after that all works fine. I use the logout button each time but still get the error.

Any ideas ?