Filtering Disappeared?

Discussion forum for Enterprise Edition.
Post Reply
PhilC
Posts: 7
Joined: Fri Oct 04, 2019 6:08 pm

Filtering Disappeared?

Post by PhilC » Mon Apr 05, 2021 4:27 pm

Is it me or has filtering disappeared on the latest version? I click on filters and I get no options on the right.

I can do filtering under each email but not the server wide filtering in the main tree.

Thanks,

Phil

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9374
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Filtering Disappeared?

Post by MailEnable-Ian » Tue Apr 06, 2021 1:01 am

Hi,

Nothing has changed int he administration console to affect the available global filtering options. Do you get options if you right click on the "Filters" node?
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

SantaPhil
Posts: 13
Joined: Wed Dec 18, 2019 8:16 pm

Re: Filtering Disappeared?

Post by SantaPhil » Tue Apr 06, 2021 9:14 pm

I restored the previous beta version and my filtering options came back so it appears to be related to the latest beta release (April 1).

It does not give you any options to create a new filter in the latest beta even when right clicking. Also it appears that it was letting a lot more junk mail through, so not sure if it was using the filters and RBLs properly.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9374
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Filtering Disappeared?

Post by MailEnable-Ian » Wed Apr 07, 2021 3:10 am

Hi,

The beta kit has been updated can you try the new release on the beta page.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

PhilC
Posts: 7
Joined: Fri Oct 04, 2019 6:08 pm

Re: Filtering Disappeared?

Post by PhilC » Mon Apr 12, 2021 9:02 pm

Downloaded the April 1 beta again and installed it. If there was a change, that fixed it. I can now see the New Filter option.

Thanks,

Phil

Post Reply