Search found 35 matches

by mike@mc
Wed Jul 06, 2022 12:16 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Decrypt password from SMTP logs
Replies: 0
Views: 4805

Decrypt password from SMTP logs

Hello! I have the exact same question as this person: https://www.mailenable.com/forum/viewtopic.php?t=27179 How can we decrypt the password stored in the SMTP log file? I am having a bit of a nightmare debugging an application that definitely appears to be using the right password, but nevertheless...
by mike@mc
Mon Nov 18, 2019 8:55 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How to change the default sent items folder for Webmail?
Replies: 1
Views: 10925

How to change the default sent items folder for Webmail?

I need to change the default sent items folder for Webmail. Currently webmail uses "Sent Items", but our phone devices and Outlook (all using IMAP) all use "Sent". I would much prefer to modify the way webmail is doing it if at all possible. Any ideas? Ideally we want to do this for every mailbox, b...
by mike@mc
Tue Aug 25, 2015 1:43 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Criteria Script - ME_ACCOUNT
Replies: 0
Views: 4527

Criteria Script - ME_ACCOUNT

Hello! I want to write a filter that captures all outbound emails from specific accounts in one postoffice. The filter should be any account that has the string "itm" in the account name that is used to authenticate . I don't think I can use ME_SENDER for this purpose, because I believe that it refe...
by mike@mc
Fri Oct 03, 2014 1:02 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 8.52 MEMIS.exe High CPU
Replies: 20
Views: 25507

Re: 8.52 MEMIS.exe High CPU

Thanks Dave, very much appreciated.

For the record, I am currently running 8.51, and a reboot of the server made the problem go away - but presumably only as a temporary fix. Simply stopping and restarting the Indexing service did not have any effect.

Thanks,
Mike
by mike@mc
Wed Oct 01, 2014 10:14 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 8.52 MEMIS.exe High CPU
Replies: 20
Views: 25507

Re: 8.52 MEMIS.exe High CPU

Did this get resolved in the end? I just noticed MEMIS.exe taking up a full core... Lucky it's a quad core, otherwise the machine would be bogged down badly.
by mike@mc
Sat Jul 19, 2014 10:58 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Allow Relay from privileged IP ranges - but without auth.
Replies: 1
Views: 4077

Allow Relay from privileged IP ranges - but without auth.

Hello! I have a rather strange requirement that I hope you can help me with. On the SMTP connector properties dialog, on the Relay tab, there is a checkbox for "Allow relay for privileged IP ranges". I have added in a particular IP of a customers mail server to this list, because I want them to be a...
by mike@mc
Tue May 28, 2013 9:05 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How to allow for wildcard address handling?
Replies: 3
Views: 7678

Re: How to allow for wildcard address handling?

I just thought of one possible way to handle this - please tell me if this is valid or is perhaps a bad idea from a performance perspective. Using a spreadsheet I can generate 100,000 rows that can be copied and pasted into ADDRESS-MAP.TAB as aliases of the mailbox. However, I can worried that havin...
by mike@mc
Tue May 28, 2013 8:46 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How to allow for wildcard address handling?
Replies: 3
Views: 7678

How to allow for wildcard address handling?

Hello, Sorry to cross-post, but I am keen to find out if this is possible or not. I want to have all messages going to bounce_XXXXX@mydomain.com to arrive in one mailbox. XXXXX is a number anywhere from 1 to 99999. I understand that wildcards are not supported anymore, but is there some other method...
by mike@mc
Sat May 25, 2013 8:17 pm
Forum: MailEnable Developers
Topic: Wildcard multiple catch all accounts in ADDRESS-MAP.TAB
Replies: 2
Views: 10433

Re: Wildcard multiple catch all accounts in ADDRESS-MAP.TAB

Sorry for digging up an old-thread -

I wanted to know if there is any alternative way to handle this requirement, through filters or something? I want to have all messages going to bounce*@mydomain.com to arrive in one mailbox.

Thanks,
Mike
by mike@mc
Tue Apr 23, 2013 5:40 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: New security patch causes services to fail to start
Replies: 17
Views: 27389

Re: New security patch causes services to fail to start

Mail Enable responded to a ticket that I opened and indicated a new version, 3.65, is now available for download here: http://www.mailenable.com/downloadprevious.asp I installed this - and now IMAP is working properly. (And I did not get the executable path problem either). Thanks Mail Enable for th...
by mike@mc
Tue Apr 23, 2013 5:37 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ME 3.64/3.65 installer resets permissions on root website
Replies: 0
Views: 3456

ME 3.64/3.65 installer resets permissions on root website

Hello, Just a warning for those of you running a webserver on the same box as your Mail Enable web server. During the installation process for both 3.64 & 3.65 I noticed a dialog come up saying it was resetting the permissions on "E:\AppData\MC\" - which is the default (port 80) website running on I...
by mike@mc
Tue Apr 23, 2013 4:56 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: New security patch causes services to fail to start
Replies: 17
Views: 27389

Re: New security patch causes services to fail to start

Thanks for the fast reply. That's interesting - it suggests that the first problem (the service executable paths) may not be relevant to the version of the installer but rather the environment (OS perhaps?). My 3.64 server is running on Windows 2008 x64. What is the platform for your 5.xx version th...
by mike@mc
Tue Apr 23, 2013 4:38 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: New security patch causes services to fail to start
Replies: 17
Views: 27389

Re: New security patch causes services to fail to start

Hi Joel, Thanks for providing your experience. Can you confirm that for your servers that you can receive email via IMAP? As you can see for me & nethub , we both were able to get the service started, but then IMAP was still not working despite the service running. I am running 3.64. I am not sure w...