Search found 4 matches

by jklinej
Thu Sep 18, 2008 6:56 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Standard to professional
Replies: 1
Views: 1922

Standard to professional

Hello all, We have just recently built a server and bought and installed mail enable pro 3.5. It seems to be working great, however before we built this new server, we had two other copies of mail enable standard running on two separate servers. We now want to combine those two servers, and domains ...
by jklinej
Wed Jul 16, 2008 2:10 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 550 Error
Replies: 16
Views: 22074

Thanks again for the quick response.

I just looked at the settings, and it is not ticked. Neither that one or the requires SSL box is ticked.
by jklinej
Wed Jul 16, 2008 2:02 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 550 Error
Replies: 16
Views: 22074

Thanks for the quick Reply! Unfortunatly it is currently set to Do Not Require Authentication. However that would make perfect sense if it would have been set otherwise. I was previously running pro 2.5, with an eval lic., and then purchased a lic. and upgraded at the same time. If I downgrade back ...
by jklinej
Wed Jul 16, 2008 1:35 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 550 Error
Replies: 16
Views: 22074

550 Error

Hello all, We just recently installed the new Pro Ver 3.51 and keep getting an error message when trying to send from an outside server. Currently we can send to any internal address, and we can send to any external mail server, but when you try to reply to a message from the external server, or cre...