Search found 56 matches

by Mother
Thu May 18, 2006 11:29 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Automatic Login in WebMail 2.0
Replies: 3
Views: 5433

I'm sure this has been already posted but here it is in the event you can't find it.

mewebmail/default/lang/EN/Forms/login.aspx?
by Mother
Fri Oct 14, 2005 11:34 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Internet Explorer Script Error
Replies: 44
Views: 61517

Ok... I confirmed my suspicion, it is with out a doubt a problem with the latest security patches from Micro$oft. Removing the following patches immediately resolved my issue with the mmc /reload.htm error. I removed these as a group for two reasons, one; several will not uninstall until another is ...
by Mother
Fri Oct 14, 2005 10:15 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Internet Explorer Script Error
Replies: 44
Views: 61517

Well I'm convinced its directly related to the latest security patches by Microsoft, immediatly after installing the lasted patches I got this error on my system.

I'm going to do some digging around with any luck I can fix it with out reinstalling everthing.

Windows 2003 Ent sp2
by Mother
Mon May 16, 2005 5:15 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: I am Attacked by China Spammers... Help
Replies: 6
Views: 7344

Ya the text files are located in the \filter\Actions directory But personally I think this is a not the best solution to the problem, that paticular filter is hard to manage with ME. The best solution for stopping countries such as china would be to create your own reverse dns blacklist zone, provid...
by Mother
Thu May 12, 2005 12:10 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ASP 0177 Error
Replies: 5
Views: 6856

You could try this....

1. Find all instances of scrrun.dll on your hard drive.
2. Un-register all of them with c:\winnt\system32>regsvr32 [path]\scrrun.dll /u
3. Register all of them with c:\winnt\system32>regsvr32 [path]\scrrun.dll
4. Re boot

no promises, but it may likely solve your problem.
by Mother
Mon Jan 03, 2005 2:56 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: config question
Replies: 1
Views: 3138

Yes it is safe, but the recommended action would be to have your sever admin remove and reinstall the web interfaces via the mmc on the server. If you have remote access you can do this your self, but if you are renting it may just be easier to ask them to do it for you.

GL :P
by Mother
Sun Jan 02, 2005 8:41 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: where to find previous version
Replies: 3
Views: 3942

Can you humor me as to why you would want an older version?
by Mother
Sat Dec 25, 2004 2:44 am
Forum: MailEnable Developers
Topic: Set postmaster and abuse mail
Replies: 4
Views: 5588

are you looking for code to create them? or something else?
by Mother
Wed Dec 22, 2004 2:01 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: SNIMTA base filter list
Replies: 7
Views: 7802

Please dont take this wrong, but isn't that in the same lines as blaming the car and not the driver? I have not yet had an issue were it stopped my server from doing its job. Yes there is a bit of tweaking to do as with any product that has degress of use, but over all its a stronger filter with far...
by Mother
Sun Dec 19, 2004 2:58 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: SNIMTA base filter list
Replies: 7
Views: 7802

You should have them check into MEFilter by Martyn Keen, there are lots of us here my self included that moved from SNIMTA to MEFilter and find it more then adequate for the job. It has several options that you will not find with most filters. You can go here to take a look. http://www.mefilter.com ...
by Mother
Mon Dec 13, 2004 6:38 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: "Diagnose" not working properly - ???
Replies: 4
Views: 5933

Only because you’re running your diags from internal, and your host file will always be referred to first. The possibility makes sense when you think about it, you said that inbound email was working fine. But the diag tool gives you the error, if the diag tool is run internally then any look up w...
by Mother
Mon Dec 13, 2004 8:31 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: "Diagnose" not working properly - ???
Replies: 4
Views: 5933

You may want to check your host file, I seem to recall a situation were an application populated mine with server info and it produced similar results.

No promises :D
by Mother
Fri Dec 10, 2004 9:35 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Looking for hosting control panel. Can you suggest?
Replies: 11
Views: 13574

HELM is my personal favorite, after fighting with HC and Ensim. It intergrates both MailEnable and ST very will. It also supports Awstats. I've used it for just over a year now had have had no issues that I didn't create on my own :?

http://www.webhostautomation.com/

Just my 2¢
by Mother
Thu Dec 09, 2004 1:08 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Mail Delivery Receipt not working
Replies: 4
Views: 6310

This is generally due to the receiving client and their email system. For example in the event they you would request a receipt from a user who uses a Microsoft Exchange system their administrator would need to enable this feature to pass to domains outside of its local bridge head. You should simpl...
by Mother
Fri Dec 03, 2004 9:15 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Allowing Relay For Authenticated Users
Replies: 4
Views: 5585

Not good! Couple of questions first, please forgive me if they sound ignorant. I just want to get a grasp on the situation :D 1. what are your exact relay settings? 2. when you said you turned on authentication on the client did you mean with in their Email application or somewhere else? 3. Can you ...