Search found 23 matches

by rgomez
Fri Nov 06, 2020 1:37 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How/where to check for a possible intrussion on the ME server?
Replies: 0
Views: 5325

How/where to check for a possible intrussion on the ME server?

Hello, Today we had a big scare, as suddenly we started getting for some accounts, emails about passwords being changed/reset on different services/sites. The mailboxes that received this were using strong and unique passwords, so the problem was not that. The passwords are mantained and managed wit...
by rgomez
Wed May 13, 2015 3:26 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: MailEnable webmail messing up with the permissions on my IIS sites
Replies: 1
Views: 4371

Re: MailEnable webmail messing up with the permissions on my IIS sites

So... nothing? I just got another wave of wordpress mails telling me that I need to update manually (Which I can't do directly, either, because the permissions are screwed up...)
by rgomez
Thu May 07, 2015 4:06 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: MailEnable webmail messing up with the permissions on my IIS sites
Replies: 1
Views: 4371

MailEnable webmail messing up with the permissions on my IIS sites

Hello, I have in my webserver MailEnable installed, version 8.60. I have several sites on my IIS configuration, most of them running WordPress. The server is Windows 2012 R2. Some of the sites are subdomains, and some are domains. I have the WebMail enabled on most of the domains, but only "root" do...
by rgomez
Thu Feb 13, 2014 3:35 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How to configure AutoDiscover?
Replies: 5
Views: 8750

Re: How to configure AutoDiscover?

So? Any idea what is missing for this to work?
by rgomez
Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How to configure AutoDiscover?
Replies: 5
Views: 8750

Re: How to configure AutoDiscover?

Yes. I have configured it for my domains. I wouldn't be asking this if I had not tried before to make it work, I know things don't just magically respond to our wishes :) In one of my domains I have, for instance, SMTP and IMAP (the only 2 services I use for that domain) setup, but still no luck. I ...
by rgomez
Mon Jan 20, 2014 10:30 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How to configure AutoDiscover?
Replies: 5
Views: 8750

Re: How to configure AutoDiscover?

So, nobody?

This was basically the only reason why I choose to upgrade to ME8... and I can't even use it.
by rgomez
Wed Jan 15, 2014 8:46 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How to configure AutoDiscover?
Replies: 5
Views: 8750

How to configure AutoDiscover?

I upgraded my MailEnable installation some weeks ago, basically to have the autodiscover feature, but I can't find a way to make it work. I can't find any reference on the manual with that word, and just setting up it for each domain doesn't seem to work. Maybe I need to setup something else on IIS?...
by rgomez
Mon Dec 02, 2013 10:13 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: iOS Mail showing all messages as unread after update to 7.56
Replies: 4
Views: 7426

Re: iOS Mail showing all messages as unread after update to

So, no news/info about this? How about the downgrade from 7.56 to 7.55? I have never downgraded the version of MailEnable, and I'm not sure if that's easily possible. The truth is I'm getting more problems of having the apps show the incorrect number of read messages, than I win with the fixed in 7....
by rgomez
Thu Nov 28, 2013 11:48 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: iOS Mail showing all messages as unread after update to 7.56
Replies: 4
Views: 7426

Re: iOS Mail showing all messages as unread after update to

Great (or not! :D ) I'm not the only one, and it's not completely related to my configuration. I guess they changed something in the latest code in 7.56 and 8 that screwed up this.

Hopefully they will have a fix shortly, I'm getting a nervous tick with my iPhone showing 17,000 messages unread...
by rgomez
Thu Nov 28, 2013 11:32 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: iOS Mail showing all messages as unread after update to 7.56
Replies: 4
Views: 7426

iOS Mail showing all messages as unread after update to 7.56

Hello, I updated to version 7.56 two days ago, and now my iPhone shows all the messages in the accounts I have there as unread. Seeing the inbox folder doesn't show any message unread, but still the count is displayed incorrectly. This started to happen after updating MailEnable, and I haven't touch...
by rgomez
Mon Jan 07, 2013 3:32 pm
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Mobile Webmail, error loading the Reply page
Replies: 9
Views: 34991

Re: Mobile Webmail, error loading the Reply page

Hello Andrew, Following your steps I see now that the problems was in fact caused by some of the previous betas: I installed first, when it came out, the only version available, the Premium one, or something like that. Down the line I changed to the Professional one (that's the one I have license fo...
by rgomez
Fri Dec 21, 2012 2:35 pm
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Mobile Webmail, error loading the Reply page
Replies: 9
Views: 34991

Re: Mobile Webmail, error loading the Reply page

With the latest beta from today (beta 4) this still happens in my installation.
by rgomez
Sat Dec 15, 2012 4:42 pm
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Mobile Webmail, error loading the Reply page
Replies: 9
Views: 34991

Re: Mobile Webmail, error loading the Reply page

Hello, Sure, here is the message as displayed in the webserver: Method not found: 'Void MailEnable.Clients.Web.Page.ForgetCredentials()'. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error a...
by rgomez
Fri Dec 14, 2012 3:07 pm
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Mobile Webmail, error loading the Reply page
Replies: 9
Views: 34991

Re: Mobile Webmail, error loading the Reply page

With the latest beta, beta 3, the mobile webmail doesn't even allow me to enter. It gives a .NET runtime error page.
by rgomez
Wed Dec 12, 2012 5:31 pm
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Mobile Webmail, error loading the Reply page
Replies: 9
Views: 34991

Mobile Webmail, error loading the Reply page

Hi there,

I'm using MailEnable Professional 7 beta 2.

When I try the mobile webmail, and I try the Reply, Reply All or Forward buttons, after loading an email, I get an "Error Loading Page" message in the center, and nothing happens. The Delete button works fine.

Thanks.

Rodrigo Gómez