Search found 324 matches

by jglazer
Tue Jan 16, 2024 1:18 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Not receiving email
Replies: 0
Views: 1231

Not receiving email

All of a sudden at like 9:35 this morning, my outlook stopped receiving emails. I don't know why. I have completely remove the account (and the MAPI ME plugin) and reinstalled everything. No errors. Its like outlook is not seeing the mail. It is definitely out there as I see the mail on webmail and ...
by jglazer
Sun Nov 26, 2023 5:49 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Calendar unreliable (activesync)
Replies: 0
Views: 12438

Calendar unreliable (activesync)

I have a customer who mostly uses Pop as the trannsport but he uses ActiveSync. When Joe creates a meeting invite everyone gets it find but in his case he: 1. never gets added to calendar 2. gets added with a date 5 hours in the future 3. gets it perfectly fine without a hitch #2 I think may be a ti...
by jglazer
Fri Oct 20, 2023 12:27 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Could not find start point in logs
Replies: 1
Views: 2750

Could not find start point in logs

I am reviewing my smtp outgoing queue and there are some old emails in there for some reason. When I click on "View Send History" all I ever get is: Could not find the start point in the logs for this message for date xx/xx/xx Searching previous days does no good. All the messages look like this whe...
by jglazer
Fri Oct 20, 2023 11:12 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: From 1 to 2 CPUs
Replies: 2
Views: 2767

Re: From 1 to 2 CPUs

This seems kinda counter to what you are saying but I get this error when I load the MMC:
Image

You will note it is 10.47. Also, the mapi connector does not seem to work any longer.

==updated==
I regenerated the license and all seems ok now.
by jglazer
Thu Oct 19, 2023 1:48 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: From 1 to 2 CPUs
Replies: 2
Views: 2767

From 1 to 2 CPUs

I need to debug my server that is running with 1 cpu. I need to go to 2 CPUs for a brief couple days. Can I lock mailenable to 1 cpu so I don't break any licensing? I have no interest in upgrading to a 2 cpu license.
by jglazer
Thu Apr 06, 2023 11:10 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Deceptive site ahead
Replies: 2
Views: 4157

Re: Deceptive site ahead

I managed to resolve this by deleting my company web site and starting from scratch. Thanks for the help though.
by jglazer
Thu Mar 30, 2023 12:03 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Deceptive site ahead
Replies: 2
Views: 4157

Deceptive site ahead

Sorry for the repeat message (I reported this as a bug). Hoping to see if anyone else has fixed it: I am getting the following when going to webmail today: Deceptive site ahead Attackers on webmail.blahblah.com may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your p...
by jglazer
Thu Mar 30, 2023 12:00 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Functional Search Solution
Replies: 2
Views: 7666

Re: Functional Search Solution

Hi Ian, I just noticed this reply from foreverago. I am sorry about that but thanks for the reply. I am using both activesync as well as webmail. It was 10.43.
by jglazer
Wed Feb 01, 2023 11:46 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: The Windows Process Activation Service failed to create a worker process for the application pool 'MailEnableEASPool'
Replies: 0
Views: 13541

The Windows Process Activation Service failed to create a worker process for the application pool 'MailEnableEASPool'

My windows 2012 server is generating the following error many many times. Why? Log Name: System Source: Microsoft-Windows-WAS Date: 2/1/2023 5:36:16 AM Event ID: 5022 Task Category: None Level: Warning Keywords: Classic User: N/A Computer: xxx Description: The Windows Process Activation Service fail...
by jglazer
Wed Oct 26, 2022 2:23 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: ME Connector Stopped by Outlook
Replies: 5
Views: 13359

Re: ME Connector Stopped by Outlook

After reinstalling windows 10, it finally worked ... for 3 weeks and now it's crashing again. Outlook will not allow the mailenable connector to run. What next?
by jglazer
Thu Oct 06, 2022 6:14 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: ME Connector Stopped by Outlook
Replies: 5
Views: 13359

Re: ME Connector Stopped by Outlook

I'll keep this in case it occurs again but we reinstalled windows to solve it and it seemed to work.
by jglazer
Thu Oct 06, 2022 4:22 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: ME Connector Stopped by Outlook
Replies: 5
Views: 13359

Re: ME Connector Stopped by Outlook

As soon as it is enabled Outlook turns it off again.
by jglazer
Wed Oct 05, 2022 9:48 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: mailadmin no longer works
Replies: 0
Views: 9125

mailadmin no longer works

When I try to go there it gets error 404. I checked everything. Cert is valid, bindings look good. I uninstalled it and reinstalled it to the site. No luck. What to do?
by jglazer
Wed Oct 05, 2022 9:25 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: ME Connector Stopped by Outlook
Replies: 5
Views: 13359

ME Connector Stopped by Outlook

Outlook will not allow the connector to run any more. It said it caused outlook to crash and thus dissabled it. What do we do? Tried re-installing the connector to no avail.

Thanks!
by jglazer
Tue Jun 14, 2022 11:02 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: office 365 issue
Replies: 29
Views: 128497

Re: office 365 issue

Thank you, I'll give it a shot.