Search found 9545 matches

by MailEnable-Ian
Wed Oct 06, 2021 10:39 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Management Service keeps failing
Replies: 5
Views: 969

Re: Management Service keeps failing

Hi,

Are you running 10.37?
by MailEnable-Ian
Wed Sep 29, 2021 1:46 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Folders do not sync when certain resources are connected to Outlook
Replies: 3
Views: 1420

Re: Folders do not sync when certain resources are connected to Outlook

Hi,

You will need to lodge a support ticket and provide access to an example mailbox we can setup on our end and provide steps to reproduce the behavior. Also providing the full MAPI client side logs help.
by MailEnable-Ian
Wed Sep 29, 2021 1:44 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Management Service keeps failing
Replies: 5
Views: 969

Re: Management Service keeps failing

Hi,

Use the following article and set it to debug logging level to 10. Then inspect the debug log file. Do you see any information about the crash in the Windows event log?

http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020585
by MailEnable-Ian
Mon Sep 27, 2021 4:56 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Just Upgraded to 10,37 Professional, now System Status is blank
Replies: 7
Views: 2306

Re: Just Upgraded to 10,37 Professional, now System Status is blank

Hi,

Lodge a support ticket under "Upgrade" and provide TeamViewer access to the server so that technician can check further.
by MailEnable-Ian
Sun Sep 26, 2021 11:38 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Just Upgraded to 10,37 Professional, now System Status is blank
Replies: 7
Views: 2306

Re: Just Upgraded to 10,37 Professional, now System Status is blank

Hi,

Try and rebuild the .msc file to see if this helps: http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020274
by MailEnable-Ian
Sun Sep 26, 2021 11:36 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Folders do not sync when certain resources are connected to Outlook
Replies: 3
Views: 1420

Re: Folders do not sync when certain resources are connected to Outlook

Hi, Best way forward is to connect the share again and enable MAPI client side logging at full detail log level. Emulate the issue when sending the message. The log file will contain more detail when the message was transacted via SMTP. Search the log file for MESAVETOSENT. http://www.mailenable.com...
by MailEnable-Ian
Sun Sep 26, 2021 11:30 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bug in 10.37: Top Tabs are unusable in webmail (Solved with bata patch)
Replies: 7
Views: 1568

Re: Bug in 10.37: Top Tabs are unusable in webmail

Hi,

We tried emulating the identities issue without success. We upgraded to the latest kit with mailboxes containing existing identities and they were retained after the upgrade. Do you have specific steps to emulate or more detail how the mailbox identity was configured.
by MailEnable-Ian
Sun Sep 26, 2021 10:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: migration of mail-enable on another server
Replies: 3
Views: 1644

Re: migration of mail-enable on another server

Hi,

The article ME020073 contains the full step by step procedure to migrate MailEnable configuration and data from one server to another. What part is not clear in that article?
by MailEnable-Ian
Mon Sep 20, 2021 11:37 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: migration of mail-enable on another server
Replies: 3
Views: 1644

Re: migration of mail-enable on another server

Hi,

What part of the article is not clear?
by MailEnable-Ian
Wed Sep 15, 2021 6:26 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: YouTube Preview In Webmail
Replies: 2
Views: 2994

Re: YouTube Preview In Webmail

Hi,

Please see: https://www.mailenable.com/documentation/10.0/Enterprise/web_mail_general.html - "Show YouTube Previews"
by MailEnable-Ian
Wed Sep 15, 2021 6:23 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: blocked users
Replies: 1
Views: 1257

Re: blocked users

Hi,

Does it connect over non SSL on port 25 SMTP and 143 IMAP?
by MailEnable-Ian
Wed Sep 15, 2021 6:22 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem setting up an account in Thunderbird and Outlook
Replies: 2
Views: 2191

Re: Problem setting up an account in Thunderbird and Outlook

Hi,

First step would be emulate the behavior and then inspect/search the IMAP and SMTP activity and debug log files for the connecting IP address to see what errors maybe occurring at the time the client connects.
by MailEnable-Ian
Wed Sep 15, 2021 6:15 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mailbox size doesn't match
Replies: 1
Views: 1605

Re: Mailbox size doesn't match

Hi,

The first step would be to upgrade to the latest version 10.36 to eliminate any issues that have been addressed in this area. If the problem continues then let us know.
by MailEnable-Ian
Wed Sep 15, 2021 6:12 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Odd activity in event viewer
Replies: 4
Views: 1714

Re: Odd activity in event viewer

Hi,

It looks like one of the services that is running under the IME_SYSTEM Account is using an invalid password. Did you recently make changes? Did you recently upgrade. Do you see any associated errors in the application and system event logs?
by MailEnable-Ian
Thu Sep 02, 2021 10:37 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SSL Handshake failed
Replies: 6
Views: 2322

Re: SSL Handshake failed

Hi,

Ok well the 10060 is indicating a timeout. If you restart the SMTP service and inspect the SMTP debug log file are there any errors after the service restarts in regards to service not being able to bind to the SSL certificate you have set within MailEnable?