No SSL tab in localhost

Discussion regarding the Standard version.
Post Reply
fabrizio1407
Posts: 5
Joined: Mon Feb 10, 2020 3:52 pm

No SSL tab in localhost

Post by fabrizio1407 » Wed Oct 07, 2020 8:27 am

Hi,
I have Mailenable Standard 8.65 and I'm trying to configure SSL.
I read everywhere that I have to set SSL in localhost, and SSL tab, but I have not that SSL tab.
I have SSL in IIS and set the Certificate in MMC.
What I'm missing. Why I have not that tab?

Thanks for your help.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9397
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: No SSL tab in localhost

Post by MailEnable-Ian » Sun Oct 11, 2020 10:58 pm

Hi,

Please download 10.31 Standard edition from our downloads page and perform the free upgrade to ensure you have all the latest fixes and updates to MailEnable core services.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

fabrizio1407
Posts: 5
Joined: Mon Feb 10, 2020 3:52 pm

Re: No SSL tab in localhost

Post by fabrizio1407 » Tue Oct 13, 2020 1:36 pm

Is that safe from my version and in Windows Server 2016?

fabrizio1407
Posts: 5
Joined: Mon Feb 10, 2020 3:52 pm

Re: No SSL tab in localhost

Post by fabrizio1407 » Wed Oct 14, 2020 6:08 am

I did it and all went good, but I have some problem to configure a SNI.
I selected None in the SSL. I have the correct private key and correct domain name, but If I try to configure a client it says that the SSl is not valid.
If I try to select the certificate from the SSL tab it works correctly.
Any advice?

Thanks

Post Reply