Send to group is broken in webmail,

Discussion forum for Enterprise Edition.
Post Reply
kiamori
Posts: 307
Joined: Wed Nov 04, 2009 1:39 am
Contact:

Send to group is broken in webmail,

Post by kiamori » Thu Aug 04, 2022 6:59 pm

When you create a group, add contacts then try to send to that group via webmail you receive an error "Address Format is Invalid."
Attachments
Screenshot 2022-08-04 135753.jpg
Screenshot 2022-08-04 135753.jpg (59.76 KiB) Viewed 835 times
Last edited by kiamori on Thu Sep 01, 2022 9:13 pm, edited 1 time in total.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9738
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Send to group is broken in webmail,

Post by MailEnable-Ian » Thu Aug 04, 2022 10:48 pm

Hi,

I'm unable to emulate this problem. My steps are: I create a new group in web mail contacts named "New Group". Add a contact to the group. Compose a new message and then type New Group in the TO field. I hit send and it works.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

kiamori
Posts: 307
Joined: Wed Nov 04, 2009 1:39 am
Contact:

Re: Send to group is broken in webmail,

Post by kiamori » Sun Aug 07, 2022 5:26 pm

Is this an issue that was fixed between 10.37 and 10.40? We had to roll back to 10.37 due to the app pool crashing issues still going on after 10.41beta fix did not solve the issue.

You can login to the test account I've created for you in the past and see the issue.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9738
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Send to group is broken in webmail,

Post by MailEnable-Ian » Mon Aug 08, 2022 12:53 am

Hi,

There were no fixes in this area to address your problem from 10.37 to 10.40 that I'm aware of. I don't have your test login details handy therefore if you can PM them to me again I can check.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

kiamori
Posts: 307
Joined: Wed Nov 04, 2009 1:39 am
Contact:

Re: Send to group is broken in webmail,

Post by kiamori » Mon Aug 08, 2022 5:19 am

pm'ed them to you.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9738
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Send to group is broken in webmail,

Post by MailEnable-Ian » Tue Aug 09, 2022 12:54 am

Hi,

Ok, used your details and was able to create "new group1". Add a contact to the group and was able to compose and send to the group.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

Post Reply